پذیرش و درمان ۲۷۰ بیمار خارجی در بیمارستان‌های همدان 

مسئول گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: ۲۷۰ بیمار خارجی امسال در هشت مرکز درمانی دارای مجوز گردشگری سلامت این استان پذیرش و درمان شدند.

دکتر ویدا سمیعی گفت: هشت مرکز گردشگری سلامت این استان شامل چهار بیمارستان دولتی و خصوص قلب فرشچیان، بعثت، بوعلی سینا و آتیه تامین اجتماعی، ۲ مرکز جراحی محدود افق و شفا و ۲ مرکز دندانپزشکی آراد و آینده هستند که برای پذیرش و درمان بیماران خارجی مجوز دارند.

او گفت: این مراکز از ابتدای سال تاکنون ۲۷۰ بیمار از کشور‌های عراق، تاجیکستان، ارمنستان، پاکستان، ترکیه، شمال عراق، سلیمانه و اربیل را پذیرش و مداوا کردند که این آمار در ۱۲ ماهه سال گذشته ۱۹۰ بیمار بوده است.

مسئول گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه میزان پذیرش بیماران خارجی در این استان روند رو به رشدی دارد گفت: همدان به عنوان قطب گردشگری غرب کشور شناخته می‌شود و در سال ۲۰۲۴ نیز به عنوان پایتخت آسیایی گردشگری معرفی شده است.

سمیعی گفت: همدان ظرفیت بالایی در همه حوزه‌های گردشگری به خصوص گردشگری سلامت دارد در این راستا علوم پزشکی همدان از ۲۳ بهمن امسال در نمایشگاه بین المللی گردشگری در شاخه گردشگری سلامت حضور یافت.

او گفت: هشت مرکز گردشگری سلامت دارای مجوز پذیرش بیماران بین المللی این استان در این نمایشگاه تا ۲۶ یهمن حضور دارند و معاون درمان وزیر بهداشت و رییس اداره نظارت و ارزیابی این وزارتخانه در بازدید از غرفه‌های همدان ابراز رضات کردند.

مسئول دفتر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: گردشگذری سلامت یکی از صنعت‌های درآمد زا است که به ویزه در شرایط تحریم این صنعت مورد توجه مسئولان و ذی نفعان است.

سمیعی گفت: ایران از منظر پزشکی حرف اول منطقه را می‌زند در این میان همدان نیز به واسطه داشتن جراح و پزشکان توانمند و زبده، استاد تمام، پرسنل ویژه درمان، پرستاران آموزش دیده و مسلط به دست کم یک زبان خارجی، اتاق‌های پذیرش و بستر بیمار منطبق با استاندراد‌های بین المللی، از استان‌های شهره در حوزه پزشکی محسوب می‌شود.

او گفت: زیر ساخت‌های لازم برای گردشگری سلامت بدون دریافت بودجه‌ای از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تنها از طریق امکانات و منابع داخلی دانشگاه علوم پزشکی همدان تامین شده است.

مسوول گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: توجه و تقویت گردشگری سلامت دومین راهبرد استان برای ارز آوری است چرا که درآمد زایی در این زمینه بسار بالا است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.